Jornada d’intercanvi d’experiències

Casal Marià
Francesc Xavier de Bolós, 3
Dissabte, 12 de maig
de 9:30 a 13:00 i de 15:00 a 18:30
150 places

ROBOLOT és la primera activitat de robòtica educativa que va néixer al 2002 gràcies a molts professionals del món educatiu. L’associació Robolot Team, composta per un important nombre de professionals del sistema educatiu, contempla als seus estatuts l’objectiu de dinamitzar la robòtica educativa i el treball amb projectes STEAM tant a la Garrotxa com a tota Catalunya.
És per això que proposa, organitza, imparteix i finança un programa de formació en Robòtica Educativa per a professorat de tots els nivells educatius.
Aquest programa està basat en les propostes i experiències de Robolot Team i es duu a terme a totes les demarcacions catalanes: ICE UdG (Girona), ICE UPC (Barcelona), ICE UrV (Tarragona), ICE UdL (Lleida), CESIRE (Barcelona), Escola del Morrot (Olot).
A més, Robolot Team es relaciona amb altres iniciatives catalanes i de fora de Catalunya amb l’objectiu de sumar coneixement.
L’objectiu principal de la Jornada és el de compartir experiències d’èxit que puguin ésser útils tant a experts en robòtica didàctica i STEAM, com per als professors que es volen iniciar.

A més de les ponències, el dia 12 de maig, dins del marc de ROBOLOT 2018, es crearà un espai d’exposició i intercanvi d’experiències anomenat STEAMOLOT on es podran veure gran part dels projectes treballats per docents de tota Catalunya així com participacions estatals i internacionals.