RobolotCon 2020 Virtual

XV Jornada de difusió i intercanvi d’experiències sobre programació i robòtica educatives

L’objectiu principal de la Jornada és compartir experiències d’èxit i novetats en l’àmbit de la robòtica didàctica i les tecnologies creatives, tant d’eines de treball com de propostes d’aplicació, que puguin ésser útils a docents de tots els nivells educatius, tant si són experts en robòtica didàctica i STEAM com si es volen iniciar en la didàctica de la programació i la robòtica.

Es busca fomentar l’aprenentatge de la programació per a facilitar un canvi de rol: de consumidor passiu de la tecnologia a participant actiu. Aquest aprenentatge comporta, a més, canvis en la metodologia de resolució de problemes en general. Programació i robòtica són àmbits idonis per a l’aplicació pràctica d’estratègies de pensament computacional en la resolució de problemes i projectes.

Programa

Aquest any ens hem vist obligats a canviar el desenvolupament de la jornada. Ens hauria agradat fer-la presencialment però no ha estat possible i per això hem optat per unes ponències web. Esperem que sigui del vostre interès. Presentacions: Jens Mönig presentarà Snap! 6.0 (beta release) John Maloney i Bernat Romagosa Microblocks v0.5 Disseny 3D, solucions makers als reptes socialsRobolioT Educacont. La qualitat de l’aire amb l’internet de les coses
9 de maig  Benvinguda i presentació
Del 18 al 24 de maig Setmana Snap!
Presentació de Jens Mönig
18 de maig   Snap! 6.0. Fer més amb menys: els Hyperblocks També a robolot.online
Del 25 al 31 de maig Setmana microblocks
25 de maig microblocks v0.5 Presentació a càrrec de John Maloney i Bernat Romagosa (Publicarem aquí l’enllaç)
De l’1 al 7 de juny Setmana disseny 3D, solucions makers als reptes socials
1 de juny (Publicarem aquí l’enllaç)
Del 8 al 12 de juny RobolioT i Educacont
8 de juny (Publicarem aquí l’enllaç)

© Robolot 2001 – 2020