ROBOLOT 2019 – XVIII edició

Robolot 2019

Olot ha acollit durant els dies 11 i 12 de maig la 18a edició d’un esdeveniment que està en vies de convertir-se en quelcom tan típic com els volcans, el bon menjar i els paisatges fabulosos que han estat motiu de reproducció per infinitat de pintors.

A l’actual context educatiu, on es treballa l’educació de forma més competencial i creativa, la dilatada experiència de ROBOLOT adquireix un gran interès com a exemple de bona pràctica educativa en línia amb l’escola del segle XXI.
El 2017 va ser un any clau, ja que Robolot Team, entitat sense ànim de lucre organitzadora de l’esdeveniment, va culminar l’abast del projecte, que permet participar a totes les franges d’edat del sistema educatiu, des de l’educació infantil fins als universitaris, passant per totes les etapes d’educació primària, secundària obligatòria, batxillerat i formació professional.

Us esperem a Olot !

Jornada d’intercanvi d’experiències

L’objectiu principal de la jornada és compartir experiències d’èxit que puguin ésser útils tant a experts en robòtica didàctica i STEAM com per als professors que es volen iniciar.

Concursos

Diverses modalitats de competició

Per a centres educatius
Iniciació
Scratch
Primària 3DBot
Secundària 3DBot

Oberts a tothom
Minisumo
Minisumo Lego
Rastrejadors
Resptes Lego
Projectes STEAM

Tallers

Impressió 3D
Programació amb ArduinoBlocks
Robots 3DBots
Lego…

© Robolot 2001 – 2019